Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

PLAKKEN

WIKKELEN

DISPENSERS

OMSNOEREN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

KARTON

VERZENDEN

VULLEN BESCHERMEN

PE FOLIE

OVERIGE

Verpakkingstape

Verpakkingstape is een onmisbaar hulpmiddel om pakketten en verzenddozen stevig te sluiten. Of u nu goederen verzendt in een pakketje of dozen wilt dichtmaken,  verpakkingstape komt altijd goed van pas. Met de juiste verpakkingstape kunt u er zeker van zijn dat uw items veilig en stevig verpakt zijn voor een probleemloos transport. Naast het sluiten van dozen hebben wij ook tape geschikt voor allerlei andere toepassingen, zoals bundelen en afplakken.

Op zoek naar groen ? Wekelijks komen er nieuwe producten op de markt, echter niet alles is “echt groen”. Wij testen alles eerst zelf op onze machines en pas als we zelf overtuigd zijn, nemen we het op in het assortiment. Wat extra uitleg nodig ? Bel ons dan of kijk naar onze pagina Groene Tape Keuze.

 

Over verpakkingstape

Verpakkingstape speelt een onmisbare rol bij het veilig en efficiënt verzenden van producten. Deze eenvoudige maar krachtige tool is van cruciaal belang voor bedrijven van elke omvang. Laten we dieper ingaan op waarom verpakkingstape zo belangrijk is en hoe het bedrijven kan helpen bij het optimaliseren van hun verzend- en logistieke processen.

Veilige Verzendingen

De belangrijkste functies van verpakkingstape is het waarborgen van veilige verzendingen. Hoogwaardige tape is sterk en duurzaam, waardoor het voorkomt dat dozen tijdens het transport openscheuren of beschadigd raken. Dit minimaliseert het risico op schade aan de producten en vermindert het aantal retourzendingen, wat uiteindelijk leidt tot tevreden klanten en kostenbesparingen voor het bedrijf

Verschillende soorten verpakkingstapes

Er zijn verschillende soorten verpakkingstape beschikbaar, elk met hun specifieke eigenschappen en toepassingen:

PVC-verpakkingstape: Deze tape is duurzaam en scheurbestendig, geschikt voor zware en langdurige verpakkingen. Ideaal voor industriële toepassingen en langdurig transport.

PP-verpakkingstape: Een veelvoorkomende keuze voor algemeen gebruik. Het is oplosmiddelvrij en geschikt voor lichte tot middelzware pakketten.

Papieren verpakkingstape: Een milieuvriendelijke optie gemaakt van gerecyclede materialen. Gemakkelijk met de hand afscheurbaar en geschikt voor lichte pakketten.

Dubbelzijdige tape: Hecht aan beide zijden, handig voor het bevestigen van objecten aan oppervlakken zoals posters, foto’s of knutselprojecten.

Transparante verpakkingstape: Perfect voor het sluiten van pakketten waarvan de bedrukking zichtbaar moet blijven. Ideaal voor e-commerce en retourlabels.

Bedrukte verpakkingstape: Personaliseer uw tape met uw bedrijfslogo, naam of boodschap om uw merkidentiteit te versterken.

Masking tape: Een licht klevende tape die gemakkelijk te verwijderen is zonder resten achter te laten. Ideaal voor schilderprojecten en tijdelijke bevestigingen.

Kies de juiste verpakkingstape bij TPC Nederland op basis van uw specifieke behoeften en geniet van veilige en efficiënte verzendingen!

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.30u