Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

WIKKELEN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

Acryl Tape Nodig ?

PP Acryl is zeker 1 van de meest gebruikte tapes op de markt. Het is glashelder, temperatuurongevoelig en lang houdbaar. Zeker op kleine maten en in handrollen zien we deze tape. De lijm is op waterbasis, wat deze tape milieuvriendelijker maakt dan bijvoorbeeld een PP Solvent, Hotmelt of PVC tape.

Over Acryl Tape

PP Acryl Tape bestaat er in vele diktes en maten. Belangrijk is, waarvoor gaat u de tape gebruiken.

Inpakken
Gaat u de tape gebruiken om bijvoorbeeld cadeautjes in te pakken, ga dan altijd voor acryl. Acryl is glashelder en perfect op een toonbankdispenser als de Nova. U kiest dan voor een kleine maat tape, zoals 12mm breed. Heeft u wat gladder of juist zwaarder inpakpapier, kies dan voor de Triple Tape Top op 12mm of 15mm. Deze tape is wat dikker en heeft meer lijm en dus blijft het cadeau ook dicht.

Dozen sluiten
Gebruikt u de tape op een handdispenser en/of om dozen te sluiten dan is de keuze zeer groot. Heeft u een goede kwaliteit doos die goed is afgevuld ? Vaak kunt u dan volstaan met een standaard acryl. Is de doos niet altijd vol, is de kwaliteit van het karton niet goed (bijvoorbeeld testliner), kies dan voor een High Tack of een Triple Tape Top. Werkt u in koude temperaturen of gaat het verpakte product de vriezer in, kies dan ook voor een hogere kwaliteit acryl.

Bundelen
Bundelen van produkten of van bijvoorbeeld bloemen kunt u het beste doen met een triple tape top op 12mm of 15mm. Deze tape is 35my dik, waardoor er veel meer kracht kan worden gezet, zonder dat de tape breekt.

Krachtpatsers in het magazijn ?
Voor de inpakkers die hard aan de tape trekken om een doos te sluiten, raden wij altijd een 35my tape aan. Bijvoorbeeld onze Quattro of Triple Tape Top. Quattro is 35my dik, maar heeft een standaard kleefmassa. In tegenstelling tot de Triple Tape Top, die ook een uniek hoge kleefmassa heeft. Door een dikkere film te nemen, voorkomt u breuk en dus stilstand.

Algemeen advies
Zorg ervoor dat acryl altijd goed wordt aangedrukt op de doos, eventueel met behulp van een push-flap dispenser. De hechting van acryl neemt toe met de tijd. Moeten de dozen voor lange tijd dichtblijven, ook onder UV licht of met temperatuurverschillen, dan is dit de beste keuze. Heeft u meerdere inpakkers naast elkaar staan, de meeste acryl soorten zijn low noise.

Heeft u advies nodig, laat het ons weten !

 

 

 

 

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

+32 (0) 53 70 71 61

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u