Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

WIKKELEN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

Verpakkingen nodig?

Bij TPC Nederland, de groothandel in verpakkingen, gaan we verder dan alleen kartonnen dozen, luchtkussen enveloppen, luchtkussenfolie, rekfolie en plastic zakken. We begrijpen dat het verzenden van producten niet alleen vereist dat je verschillende formaten dozen hebt, maar ook inpakpapier, verpakkingstape en beschermmateriaal.

Sinds 2002 zijn wij, de toonaangevende leverancier van verpakkingen voor talloze bedrijven. Ons uitgebreide assortiment wordt rechtstreeks vanuit ons ruime magazijn in Waalwijk verkocht. En om het voor jou nog eenvoudiger te maken, kun je tegenwoordig moeiteloos en snel je bestelling plaatsen via onze handige verpakkings webshop.

Verpakkingen

Verpakkingen spelen een cruciale rol in de hedendaagse wereld. In de dynamische wereld van vandaag, waar duurzaamheid en klanttevredenheid steeds belangrijker worden, spelen verpakkingen een cruciale rol. Of het nu gaat om consumentengoederen, elektronica, voedselproducten of zelfs geschenken, verpakkingen zijn meer dan alleen maar een omhulsel. Ze zijn een krachtig instrument dat merken kunnen gebruiken om hun impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd klanttevredenheid te vergroten.

Verpakkingen voor webshops

TPC Nederland, de groothandel in verpakkingen, voldoet aan de toenemende vraag van webshops en webwinkels door een ruim assortiment webshop verpakkingen aan te bieden. Populaire producten zijn vouwdozen, brievenbusdoosjes, postdoosjes, luchtkussen enveloppen, verzendzakken en natronkraft pakpapier. Met de groeiende vraag naar snellere levertijden van consumenten, staat er druk op postorderbedrijven, waardoor pakketbehandeling soms minder voorzichtig gebeurt. Bij TPC wordt deze zorg weggenomen, want we leveren enkel verpakkingsmaterialen van topkwaliteit, inclusief stevige dozen en beschermmateriaal.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een van de grootste uitdagingen van onze tijd, en verpakkingen vormen hierop geen uitzondering. Traditionele verpakkingsmaterialen zoals plastic, schuim en niet-recyclebare kartonnen dozen belasten het milieu en dragen bij aan de afvalproblematiek.
Veel bedrijven hebben de overstap gemaakt naar biologisch afbreekbare of recyclebare materialen voor hun verpakkingen. Herbruikbare verpakkingen en minimalistische ontwerpen die minder materiaal verbruiken zijn ook populair geworden. Deze verschuiving naar duurzame verpakkingen helpt niet alleen het milieu te beschermen, maar spreekt ook consumenten aan die begaan zijn met groene waarden.

Bescherming en Veiligheid

Uw producten moeten ongeschonden bij uw klanten aankomen. Verpakkingen spelen een onmisbare rol in het beschermen van uw producten tijdens het transport en de opslag. Stoten, vallen of extreme weersomstandigheden kunnen uw producten beschadigen als ze niet goed verpakt zijn. Met hoogwaardige verpakkingen kunt u er zeker van zijn dat uw producten veilig en intact bij uw klanten aankomen, waardoor klachten en retouren worden verminderd.

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

+32 (0) 53 70 71 61

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u