Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

WIKKELEN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

Stretchfolie kopen

De stretchfolie van TPC Nederland is de ideale oplossing om uw palletzendingen efficiënt te stabiliseren en te beschermen. Deze handwikkelfolie is sterk, rekbaar en zeer gemakkelijk aan te brengen. Dit veelzijdige artikel staat ook bekend onder verschillende namen, zoals stretchfilm, eenzijdig klevende folie, Machinefolie, palletwikkelfolie, palletwrap, rekfilm, handwrap, transparante wikkelfolie, handwikkelfolie en palletfolie.

Met de stretchfolie van TPC Nederland bent u verzekerd van een betrouwbare en effectieve bescherming van uw ladingen tijdens het transport. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor veilig en probleemloos verzenden en verplaatsen van goederen.

Over Stretchfolie

Stretchfolie, ook wel bekend als wikkelfolie, is een veelgebruikt verpakkingsmateriaal dat zijn waarde heeft bewezen in verschillende industrieën. Het is een flexibele en rekbare kunststof folie die voornamelijk wordt gebruikt om ladingen op pallets te stabiliseren en te beschermen tijdens transport en opslag.

De eigenschappen van stretchfolie zijn wat het zo waardevol maakt voor verpakkingsdoeleinden. De folie is rekbaar en heeft een hoge hechtsterkte, wat betekent dat het zich strak om de lading kan wikkelen en stevig vasthoudt. Hierdoor blijven de producten op de pallet goed bij elkaar, waardoor het risico op verschuiven, omvallen of beschadiging wordt geminimaliseerd.

De voordelen van Stretchfolie

Een van de grote voordelen van stretchfolie is de veelzijdigheid ervan. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes, breedtes en lengtes, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen en ladingen. Van lichte dozen tot zware industriële producten, stretchfolie kan worden aangepast aan de specifieke vereisten van de verpakkingstaak.

Naast het stabiliseren van ladingen, biedt stretchfolie ook bescherming tegen stof, vuil en vocht. Hierdoor blijven de verpakte producten schoon en in optimale staat, zelfs onder uitdagende omstandigheden tijdens transport of opslag.

Al met al biedt stretchfolie een efficiënte, effectieve en kostenefficiënte oplossing voor het veilig verpakken en beschermen van ladingen. Het helpt bedrijven om hun logistieke processen te optimaliseren, schade aan goederen te verminderen en hun professionele imago te versterken in de wereld van transport en distributie.

 

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

+32 (0) 53 70 71 61

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u