Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

WIKKELEN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

RANPAK WRAPPING 

 

Voorkom kleine beschadigingen van het oppervlak

Omwikkelen is vaak een belangrijk onderdeel van het verpakken: het beschermt de producten tegen beschadiging van het oppervlak, krassen en stoten. Het Geami WrapPak® systeem maakt gebruik van gepatenteerde processen om milieuvriendelijk papier om te zetten in een materiaal dat (transport)schade voorkomt, waaronder schade als gevolg van het feit dat meerdere producten in een doos elkaar raken.

Met de Geami-oplossingen kunt u kiezen voor alleen het honingraat papier of een combinatie met zijdepapier. Met de converter beschikt u in beide gevallen over een unieke, duurzame verpakkingsoplossing voor uw producten.

Bij gebruik van de Geami haakt het papier bovendien in elkaar, zodat u geen plakband of andere materialen nodig hebt om uw items veilig te verpakken.

Het gebruik van Geami Papier is goed voor het milieu, maar ook voor uw bedrijfsresultaat. Bovendien geeft u uw klant een feestelijk, goed en groen verpakt product. Kijkt u zelf naar de vergelijking tussen het gebruik van Geami en Luchtkussenfolie.

Ons assortiment

Het assortiment van Trias Packaging Company is groot en heeft veel standaard artikelen. Wij houden een grote voorraad aan om onze klanten binnen 1 werkdag te kunnen leveren. Hiernaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om artikelen bij ons op afroep te zetten, zodat ze nooit mis grijpen.

Naast de standaard voorraad wordt er een groot aantal artikelen op maat gemaakt, volledig naar uw wensen. Zoals bijvoorbeeld bedrukkingen van uw logo op diverse materialen. U vertelt ons uw wensen en wij gaan voor u op zoek naar het juiste maatwerk.

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

+32 (0) 53 70 71 61

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u