Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

PLAKKEN

WIKKELEN

DISPENSERS

OMSNOEREN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

KARTON

VERZENDEN

VULLEN BESCHERMEN

PE FOLIE

OVERIGE

Verzendverpakkingen kopen?

Bij TPC Nederland vind je hoogwaardige verzendverpakkingen tegen voordelige prijzen. Ons assortiment omvat diverse opties, waaronder verzenddozen, enveloppen, luchtkussenenveloppen, verzendkokers en meer. TPC Nederland is jouw betrouwbare leverancier voor al je verpakkingsbehoeften. Bovendien biedt onze website een toegewijde klantenservice je het ultieme gemak bij het bestellen van jouw benodigde verpakkingsmaterialen.

Over verzendverpakkingen

Verzendverpakkingen zijn ontworpen met bescherming als prioriteit, waardoor ze producten effectief beschermen tegen schade, stoten en weersomstandigheden tijdens het transport. Moderne verzendverpakkingen worden vaak vervaardigd uit duurzame en milieuvriendelijke materialen, wat bijdraagt aan een groenere logistiek. Verzendverpakkingen zijn doorgaans gebruiksvriendelijk, met eenvoudige sluitmechanismen en opties voor snelle verpakking. Sommige verzendverpakkingen zijn specifiek ontworpen om gevoelige of breekbare items veilig te houden tijdens het transport.

Efficiënte verpakkingsmaterialen kunnen transportkosten verminderen, omdat ze lichter zijn en minder ruimte innemen tijdens het transport. Met deze eigenschappen kunnen bedrijven de juiste verzendverpakkingen kiezen om de veiligheid, merkidentiteit en efficiëntie van hun verzendprocessen te optimaliseren.

 

Voordelen van verzendverpakkingen

Bescherming van goederen: Verzendverpakkingen zijn ontworpen om producten te beschermen tegen beschadigingen, stoten en weersinvloeden tijdens het transport.

Efficiënte logistiek: Goed ontworpen verzendverpakkingen helpen bij het optimaliseren van de opslag- en transportruimte, waardoor kosten worden bespaard en de efficiëntie wordt verbeterd.

Duurzaamheid: Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen verminderen de ecologische impact en tonen jouw inzet voor duurzaamheid.

Veiligheid: Verzendverpakkingen kunnen worden ontworpen om de veiligheid van gevoelige of breekbare producten te waarborgen.

Kostenbesparing: Efficiënte verzendverpakkingen kunnen verzendkosten verlagen, omdat ze mogelijk lichter zijn en minder ruimte in beslag nemen.

Gemak: Verzendverpakkingen zijn vaak eenvoudig te hanteren en te sluiten, wat het inpakken en verzenden van producten vereenvoudigt.

Uniformiteit: Standaard verzendverpakkingen zorgen voor een uniforme uitstraling en logistieke efficiëntie in jouw verzendproces.

 

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.30u