Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

WIKKELEN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

Palletwikkelaars

Palletwikkelaars optimaliseren de stabiliteit en bescherming van uw palletlading. Maak uw pallet transportklaar en voorkom verschuivingen, terwijl vocht, stof en diefstal worden tegengegaan. Onze efficiënte palletwikkelmachines zorgen voor veilig transport en opslag, waardoor uw goederen in optimale staat blijven. Ontdek nu de voordelen van onze hoogwaardige oplossingen voor stabiliteit en bescherming van uw waardevolle lading.

Met trots presenteren wij u onze nieuwe palletwikkelaars machinelijn. Na 20 jaar ervaring hebben wij het beste voor u gecombineerd in de Alpha Wikkelaars en de PGK lijn.  Allemaal uit te breiden met diverse opties, geïnstalleerd en op maat gemaakt door onze eigen technische dienst in Waalwijk. Neem gerust contact met ons op voor meer uitleg en advies. Huren voor het opvangen van een tijdelijke piek in uw productie kan ook.

Bekijk alle Palletwikkelaars

Semi-automatisch wikkelen
Verticaal

Robot wikkelen
Verticaal

Ringwikkelaars
Verticaal

Bundelen en wikkelen
Horizontaal

Handmatig wikkelen
Verticaal

Volautomatisch wikkelen
Verticaal

Over onze Palletwikkelaars

Ontdek onze hoogwaardige en betaalbare palletwikkelaars, verkrijgbaar in zowel halfautomatische als automatische varianten. Deze palletwikkelaars zijn stabiel, betrouwbaar en uitgerust met een digitaal scherm voor gebruiksgemak. Ze maken gebruik van LLDPE-rekfolie als primaire verpakkingsmateriaal om uw bulklading op de pallet stevig in te pakken.

Onze automatische en halfautomatische palletwikkelaars zijn gecertificeerd volgens ISO, CE en andere EU-normen en -regelgeving. Dit garandeert hun veiligheid en conformiteit met industriële normen. De prijzen variëren van enkele duizenden euro’s voor de automatische rekfoliemachines, terwijl de prijs van een semi-automatische rekfoliemachine afhangt van verschillende factoren die we hieronder zullen bespreken.

De halfautomatische wikkelmachine verhoogt de productiviteit en versnelt het verpakkingsproces aanzienlijk. Daarnaast zijn onze rekfoliemachines veilig en gemakkelijk te bedienen, wat zorgt voor tevreden werknemers.

Zowel de automatische als halfautomatische palletwikkelmachines zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat hun duurzaamheid en levensduur waarborgt. Met deze machines wordt uw verpakkingslijn efficiënter en kunt u de verpakkingstijd met meer dan vijf keer verkorten. Het gebruik van deze machines vereist bovendien geen zware menselijke inspanning.

Door te investeren in onze hoogwaardige rekfoliemachines versnelt u niet alleen uw inpakproces, maar bespaart u ook op arbeidskosten, doordat u minder afhankelijk bent van handmatig inpakken door uw medewerkers. Profiteer van deze moderne oplossingen om uw logistieke operaties naar een hoger niveau te tillen.

De voordelen van een Palletwikkelaar

Palletwikkelaars bieden verschillende voordelen voor bedrijven die regelmatig pallets moeten verpakken voor verzending of opslag. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

Tijdsbesparing: Palletwikkelaars kunnen het verpakkingsproces aanzienlijk versnellen. Ze kunnen de folie snel en efficiënt om de pallet wikkelen, waardoor de verpakkingstijd wordt verkort en de productiviteit wordt verhoogd.

Kostenbesparing: Het gebruik van palletwikkelaars kan leiden tot besparingen op arbeidskosten. Aangezien de machine het wikkelen automatiseert, zijn er minder arbeidsuren nodig om het handmatig inpakken van pallets uit te voeren.

Veilige verpakking: Palletwikkelaars zorgen voor een consistente en stevige verpakking van de lading op de pallet. Hierdoor wordt het risico op schade tijdens het transport of de opslag verminderd.

Efficiënte opslag: Goed gewikkelde pallets zijn stabieler en nemen minder ruimte in beslag in magazijnen of opslagfaciliteiten. Dit maximaliseert de beschikbare opslagruimte en helpt kosten te besparen.

Bescherming tegen stof en vocht: De rekfolie die gebruikt wordt bij het wikkelen van de pallets beschermt de lading tegen stof en vocht, waardoor de kwaliteit van de producten behouden blijft.

Verminderd gebruik van verpakkingsmateriaal: Palletwikkelaars kunnen de hoeveelheid gebruikte rekfolie optimaliseren, waardoor de kosten voor verpakkingsmateriaal worden verlaagd en tegelijkertijd milieuvriendelijker wordt gewerkt.

Uniformiteit: Automatische palletwikkelaars zorgen voor een uniforme en consistente verpakking, waardoor de esthetische uitstraling van uw pallets verbetert en uw merkimago positief wordt beïnvloed.

Ergonomie: Het gebruik van palletwikkelaars minimaliseert de fysieke belasting voor werknemers, wat kan leiden tot een verminderd risico op werkgerelateerde blessures.

Kortom, palletwikkelaars bieden een scala aan voordelen die bijdragen aan een efficiëntere logistieke operatie, kostenbesparingen en verbeterde productbeschermin

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

+32 (0) 53 70 71 61

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u