Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

WIKKELEN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

Verhuisdozen en Archiefdozen

De zeer sterke verhuisdozen en archiefdozen zijn standaard bij ons op voorraad. Met een autolock bodem, waardoor de doos direct klaar is voor gebruik. Ook de bovenzijde hoeft u niet te sluiten met plakband. Voorzien van handgrepen en een schrijfvlak om aan te geven in welke ruimte de doos thuishoort.  Draagkracht ongeveer 60 kg en makkelijk te stapelen. Na gebruik kunt u ze direct weer inklappen, zodat ze weinig ruimte in beslag nemen.

Een soortgelijke doos is ook beschikbaar als archiefdoos.

Over Verhuisdozen en archiefdozen

Verhuisdozen en archiefdozen zijn essentiële verpakkingsmaterialen voor het organiseren, beschermen en verplaatsen van spullen tijdens verhuizingen of voor archivering. Ze hebben verschillende eigenschappen die ze geschikt maken voor deze doeleinden:

De voordelen van Verhuis-en archiefdozen

Stevigheid: Verhuisdozen en archiefdozen zijn meestal gemaakt van stevig karton of golfkarton. Deze duurzame materialen zorgen ervoor dat de dozen de inhoud veilig kunnen vasthouden en beschermen tijdens transport of opslag.

Handvatten: Veel van deze dozen zijn voorzien van handvatten, waardoor ze gemakkelijk te dragen en te verplaatsen zijn. Dit is vooral handig tijdens het verhuizen.

Inklapbaar: Verhuis- en archiefdozen zijn vaak inklapbaar, wat betekent dat ze gemakkelijk plat kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit bespaart ruimte.

Verschillende formaten: Deze dozen zijn beschikbaar in verschillende formaten en vormen, waardoor je kunt kiezen welke het beste past bij jouw behoeften. Er zijn bijvoorbeeld grotere dozen voor de opslag van archiefmappen en kleinere dozen voor boeken of breekbare items.

Herbruikbaarheid: Verhuis- en archiefdozen zijn meestal herbruikbaar, wat betekent dat je ze voor meerdere verhuizingen of archiveringsbehoeften kunt gebruiken, waardoor ze een duurzame keuze zijn.

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

+32 (0) 53 70 71 61

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij beantwoorden uw (verpakkings)vraag veelal dezelfde werkdag!

Bel ons: +31 (0) 416 543 110

België:   +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundige advies

Grote kennis en ervaring

Dealer van: