Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

WIKKELEN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

Beleid Coronavirus

Het coronavirus vormt een risico voor iedereen. Daarom heeft TPC maatregelen genomen in lijn met de adviezen van het kabinet en het RIVM. Al onze medewerkers die verkouden zijn, en/of andere griepverschijnselen blijven thuis. Sommigen van hen zijn in staat vanuit huis te werken. Ook ten opzichte van de medewerkers met schoolgaande kinderen stellen wij ons momenteel flexibel op. Dit betekent dat wij met een kleinere groep mensen onze klanten dezelfde dienstverlening proberen te geven. Onze buitendienst werkt ook vanuit huis of vanuit onze kantoren en gaat alleen in speciale gevallen naar de klant en altijd in overleg met de klant.

De chauffeurs en de klanten die komen afhalen worden verzocht zich bij ons loket te melden en zich niet meer op eigen gelegenheid in ons magazijn te begeven. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Bedrijfsmatig gezien leveren wij gewoon uit, onze voorraad is hoog en tot op heden leveren onze buitenlandse leveranciers gewoon aan. Enkele van onze leveranciers hebben wat vertraging, met name door een langere transporttijd. Onze voorraad is echter toereikend om dit op te vangen. Onze transporteur Van Wijk Transport kampt ook met een aantal zieken, en levert elke dag een geweldige prestatie door iedereen toch te voorzien van de bestelde goederen.

Heeft u vragen, aarzel niet om ons te bellen of te mailen. Wij blijven beschikbaar en vertrouwen erop samen met iedereen het virus snel te overwinnen.

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

+32 (0) 53 70 71 61

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij beantwoorden uw (verpakkings)vraag veelal dezelfde werkdag!

Bel ons: +31 (0) 416 543 110

België:   +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundige advies

Grote kennis en ervaring

Dealer van: