Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

WIKKELEN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

Zakkensluiter nodig ?

Zakkensluiters worden met name gebruikt in de detailhandel om plastic zakjes te sluiten. Dit gebeurt in de meeste gevallen met gekleurde PVC tape op 9mm breedte. 

Over Zakkensluiters 

Ondanks dat papieren zakken steeds meer te zien zijn in de winkels, zijn de plastic zakjes voor sommige producten er ook. Deze plastic zakken worden gesloten met een clip of met plakbond. Bij bijvoorbeeld bakkers, slager en groenteboeren zien we dit veel, met allemaal hun eigen kleur (pvc) tape. De blauwe E7R en zijn roestvrijstalen broer de E7R-RVS zijn absoluut de populairste modellen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en de mesjes en kernen zijn los te bestellen en zo kan het apparaat dus jaren mee. Het roestvrijstalen model is speciaal voor de vochtige ruimtes.  De E77R is eigenlijk qua model gelijk, alleen hier bestaat de mogelijkheid om papier mee  te laten lopen. De zak wordt dan gesloten met tape en aan de uiteinden een stukje papier, zodat het zakje makkelijk te openen is voor de consument. Het zogenaamde Tape-2 systeem. Ook bij dit systeem is de tape in verschillende kleuren mogelijk. Het papier is altijd wit.

Alle E7 modellen hebben twee messen, het tapemes, dit komt naar voren als de plastic zak door de opening wordt gehaald en het zijmes. Dit zijmes is speciaal gemonteerd om het zakje bij te snijden (na het sluiten met tape).

Tot slot de E9, deze is vooral geschikt voor wat grotere plastic zakken, de zij-opening is ook groter. De E9 kan zowel horizontaal als vertikaal gemonteerd worden, wat voor het gebruik wel eens handig kan zijn. Wij hebben bijvoorbeeld klanten in de diervoeder-retail die dit apparaat gebruiken.

Tape-advies: al deze zakkensluiters werken het beste met PVC tape.

Heeft u meer hulp nodig, laat het ons weten !

 

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

+32 (0) 53 70 71 61

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u