Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

WIKKELEN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

Topveldispenser nodig ?

Onze topveldispensers zijn uniek. Waarom ? Omdat ze speciaal voor onze klanten door EVC in Uden ontworpen zijn. Ze zijn stevig, compleet metaal, en met of zonder wielen te verkrijgen.

Over Topveldispensers

Topvel rollen worden gemakkelijk op hun plaats gehouden in daarvoor ontworpen standaards. Deze staan veelal verticaal maar er is ook een horizontale variant met een bevestiging aan de muur. U kunt kiezen voor een topveldispenser voor een of twee rollen topvellen.

Met deze stevige en stabiele ‘afrollers’ kunt u de vellen gemakkelijk van de rol afrollen, zodat ze schoon, droog en onbeschadigd blijven. Bovendien zijn er ook verticale standaards die voorzien kunnen worden van wielen en dus gemakkelijk te verplaatsen waardoor ze in uw werkruimte overal in te zetten zijn.

De combinatie van de juiste wikkelfolie, machinaal of handmatig aangebracht met een topvel die van de topvelstandaard wordt afgerold, geeft een mooi en strak eindresultaat. Onnodig gebruik van folie kan voorkomen worden door een topvel op de bovenzijde van de pallet te plaatsen. Zo hoeft u niet meer met de handwikkelfolie kruislinks over de pallet heen, omdat er al een eerste basis is gelegd.

Heeft u advies nodig, laat het ons weten !

 

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

+32 (0) 53 70 71 61

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u