Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

WIKKELEN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

Strokendispenser nodig ?
Strokendispensers zijn een bijzonder soort bureaudispensers. Strokendispensers zorgen ervoor dat u elke keer een gelijk stuk tape krijgt. De lengte van de tape kan automatisch en handmatig worden ingesteld, afhankelijk van de dispensers die u kiest.

Over Strokendispensers 

Welke dispenser uw kiest, hangt sterk af van de persoonlijke voorkeur en het doel van verpakken. Voor elke strokendispenser geldt dat u onnodig verbuik van tape tegengaat. Het meest eenvoudige model de SL1, wordt het meest gebruikt, vooral ideaal in de retail markt. Bijvoorbeeld voor het inpakken van cadeautjes. In de e-commerce komen we deze dispensers vaak tegen, wanneer er een doosje gebruikt wordt zoals een brievenbusdoosje. Er wordt dan een tape gebruikt voor extra versteviging.

De SL3 is geschikt voor bredere rollen en langere lengtes. Juist daarom komt deze dispenser meer voor in de industrie om bijvoorbeeld ook dozen te sluiten. Bij de e-commerce sector, die gebruik maakt van paktafels, wordt de SL3 vaak gemonteerd op de tafel.

Heeft u liever een semi-automatisch model, kies dan voor de EasyTaper. In principe heeft dit apparaat dezelfde functie als de SL1. De tapelengtes zijn wel vooraf geprogrammeerd, u kunt kiezen voor 30mm-45mm of 90mm (bij de SL1 kunt u zelf de tapelengte bepalen).

Op zoek naar een nog meer geavanceerde strokendispenser, dan is de TCE-700 wellicht iets voor u. Dit is het automatische model vergelijkbaar met het gebruik van een SL3. Deze TCE-700 geschikt voor rolbreedtes tot 50mm en de tapelengte is instelbaar tot 999mm. Wat deze dispenser weer anders maakt is dat er een repeatfunctie opzit. Als het tapestukje is afgesneden (kan ook automatisch) dan volgt er direct weer een nieuw stukje tape, zonder dat hiervoor op de knop hoeft worden gedrukt.

Heeft u meer hulp nodig, laat het ons weten !

 

 

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u

+32 (0) 53 70 71 61

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.00u