blauw blokpand blokoverige
bedrukte tapeblauw bloktape1
tape2blauw bloktape3
blauw bloktape4tape5
blauw bloktape6tape7
tape8blauw blokwerkplaats
Home » Verpakkingsmateriaal Bel nu » 0416 - 543 110

TPC Nederland, uw specialist in verpakkingsmateriaal

Voor verpakkingsmateriaal is deze groothandel de beste keuze

Bij ons kunt u terecht voor de oplossing van vrijwel al uw verpakkingsproblemen. Van verpakkingstape tot verhuisdekens, bij TPC kunt u voor alles terecht. Met een enorm assortiment aan verpakkingsmaterialen heeft u een ruime keuze aan producten. In 2002 richtten wij ons bedrijf op en sindsdien hebben wij onze specialisatie verdiept. In ons grote magazijn in Waalwijk hebben we niet alleen vele producten op voorraad, ook is er ruimte voor klantspecifieke producten. Wij bedrukken uw tape en dozen naar wens, beschikken over stretchfolie in verschillende kleuren en leveren binnen 24 uur. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij realiseren al uw wensen op het vlak van verpakkingsmateriaal. Ontdek meteen een aantal van de mogelijkheden op onze website!

Flexibel en snel voorzien wij u van uw perfecte verpakkingsmateriaal

Met reeds 20 jaar ervaring blijven we wel jong en dynamisch. Gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal gaan wij als groothandel mee met alle ontwikkelingen. Naast de wereldwijde import van producten beschikken wij ook over volautomatische machines die stretchfolie snijden en wikkelen. Het inpakken van producten gebeurt op een automatische verpakkingslijn. Met onze kennis en vaardigheid beschikken wij over de mogelijkheden al uw verpakkingswensen tegemoet te komen. Met merken als Ranpak Papier en Triple Tape halen we steeds het beste in huis. Een greep uit de mogelijke verpakkingsmaterialen:

  • Verpakkingstape
  • Stretchfolie
  • Dispensers/ Handdozensluiters
  • Omsnoeringsbanden
  • Verpakkingen
  • Lucht- en Paklijstenveloppen
  • Verpakkingsmachines

Vandaag besteld, morgen in huis

Met onze extra snelle leverdienst transporteren wij het verpakkingsmateriaal binnen 24 uur vanuit onze groothandel tot bij u. U kunt zeker zijn van een vlotte verwerking van uw wensen. Door onze brede en gespecialiseerde kennis kunnen wij al uw problemen oplossen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem meteen contact op of bezoek ons in Waalwijk!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Verpakkingsmateriaal - Bedrukt plakband - Verpakkingstape bedrukt - Plakband, tape kopen - Stretchfolie, wikkelfolie - Stretchfolie, stretchfilm - Bedrukte tape bestellen - PVC tape bedrukt - Airpouch - Fillpak Padpak - Omsnoeringsband Staalband - Wikkelfolie machine - Luchtkussenfolie - Ministretch - Stretchfolie Wikkelfolie