Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

PLAKKEN

WIKKELEN

DISPENSERS

OMSNOEREN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

KARTON

VERZENDEN

VULLEN BESCHERMEN

PE FOLIE

OVERIGE

Plakband of tape kopen bij TPC

Op zoek naar plakband of tape? TPC helpt u graag wanneer u op zoek bent naar verpakkingsmateriaal. Plakband en tape kunt u bij ons gemakkelijk kopen. Dankzij ons enorme assortiment aan verpakkingsmaterialen heeft u een ruime keuze aan producten. Ons bedrijf is in 2002 opgericht en wij hebben ons sindsdien in deze richting gespecialiseerd. Vanuit ons magazijn in Waalwijk hebben we niet alleen uw producten op voorraad, maar ook klantspecifieke producten. Uw tape en dozen worden naar wens door ons bedrukt, beschikken over stretchfolie in verschillende kleuren en wij leveren binnen 24 uur. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel

Ons plakband is ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je op consistente kleefkracht en duurzaamheid kunt rekenen. Met onze ruime keuze aan maten en stijlen vind je altijd het perfecte plakband voor jouw specifieke behoeften.

Over onze Palletwikkelaars

Iedereen is bekend met plakband, dat zich op vrijwel elke werkplek, in huis of op kantoor binnen handbereik bevindt. Vandaag de dag blijft plakband een essentieel kantoorbenodigdheid. Het is uitermate geschikt voor het verzegelen van enveloppen of verpakkingen, het herstellen of samenvoegen van documenten, het bevestigen van foto’s, voor creatieve hobby’s en talloze andere toepassingen.

Duurzaamheid

Met een focus op kwaliteit gaat ons plakband lang mee. Het behoudt zijn kleefvermogen en integriteit, zelfs bij blootstelling aan omgevingsfactoren zoals temperatuur en luchtvochtigheid.

Toepassingen van ons plakband:

Kantoorbenodigdheid: Sluit enveloppen en pakketten snel en veilig af met ons betrouwbare plakband. Het is ook handig voor het tijdelijk bevestigen van notities en documenten.

Verpakking: Voor professionele en huishoudelijke verpakkingen biedt ons plakband een sterke sluiting, waardoor je items veilig en beschermd blijven tijdens verzending of opslag.

Herstelwerkzaamheden: Snelle oplossing nodig voor een scheur of beschadigd document? Ons plakband is een handige oplossing voor tijdelijke reparaties totdat je een permanente oplossing hebt gevonden.

Koop uw tape of plakband gemakkelijk en snel bij TPC

TPC combineert 20 jaar ervaring met jong en dynamisch handelen. Gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal gaan wij als groothandel natuurlijk mee met alle ontwikkelingen op dit gebied. U kunt bij ons altijd hoge kwaliteit plakband of tape kopen. Het inpakken van producten gebeurt met behulp van een automatische verpakkingslijn. Dankzij onze kennis en vaardigheid kunnen wij u met al uw verpakkingswensen tegemoet komen. Wij verkopen gerenommeerde merken zoals Ranpak Papier en Triple Tape.

Ontdek hoe ons hoogwaardige plakband je dagelijkse taken en creatieve projecten kan verbeteren. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van dit veelzijdige en onmisbare hulpmiddel!

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.30u