Bereikbaar van 8.00 u tot 17.30

NL: +31 (0) 416 543 110
BE: +32 (0) 53 70 71 61

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundig advies

Grote kennis en ervaring

PLAKKEN

WIKKELEN

DISPENSERS

OMSNOEREN

MAGAZIJNINRICHTING (machines)

KARTON

VERZENDEN

VULLEN BESCHERMEN

PE FOLIE

OVERIGE

Papieren Tape

Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke tape, dan is Papieren Tape de ideale oplossing. Deze tape is voorzien van een sterke lijmlaag en wordt vervaardigd van gerecycled papier en gerecyclede kernen. Het gebruik van Papieren Tape heeft een bijkomend voordeel voor uw klanten, omdat zij de doos en het plakband niet meer hoeven te scheiden bij het afval. Bovendien biedt het de mogelijkheid om de doos op te vullen met Ranpak papier, waardoor u als bedrijf uitstraalt dat u zorg draagt voor het milieu en de omgeving. Kies voor Papieren Tape en draag bij aan een duurzamere verpakkingsoplossing.

Standaard afmetingen 50mm x 50m, 75mm x 50m en 50mm x 500m. Uiteraard zijn andere afmetingen mogelijk.

Naast zelfklevend papier, hebben wij ook gegommeerd papier, met en zonder draden. Gegommeerd papier plakt pas na toevoeging van water. Dit gebeurt door middel van een speciale dispenser.

Over Papieren tape

Papieren tape is een veelzijdige en milieuvriendelijke verpakkingsoplossing die steeds populairder wordt in verschillende sectoren. Deze tape wordt gemaakt van papiervezels en is voorzien van een sterke lijm die zorgt voor een stevige en betrouwbare hechting op verschillende oppervlakken.

Een van de belangrijkste voordelen van papieren tape is dat het een duurzaam alternatief biedt voor traditionele plastic tapes. Het papier dat wordt gebruikt bij de productie van deze tape is vaak afkomstig van gerecycled materiaal, wat bijdraagt aan de vermindering van de ecologische voetafdruk. Bovendien is de kern van de tape ook vaak gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor het totale gebruik van plastic in de verpakking wordt verminderd.

Daarnaast biedt papieren tape een uitstekende hechting op verschillende oppervlakken, waardoor het ideaal is voor het sluiten van kartonnen dozen en andere verpakkingsmaterialen. Het is ook gemakkelijk scheurbaar met de hand, wat het gebruiksgemak vergroot zonder dat er extra gereedschap nodig is.

De voordelen van dozensluitmachines

Het gebruik van papieren tape heeft ook voordelen voor de eindgebruiker. Wanneer een doos met papieren tape wordt verzegeld, hoeven klanten de tape niet te scheiden van de doos bij het weggooien, omdat beide van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Dit vergemakkelijkt het recyclingproces en draagt bij aan een efficiëntere afvalverwerking.

Papieren tape kan ook worden gebruikt in combinatie met opvulpapier, zoals Ranpak-papier, om de lege ruimte in dozen op te vullen. Dit verbetert niet alleen de bescherming van de inhoud tijdens verzending, maar laat ook zien dat uw bedrijf zich inzet voor duurzaamheid en milieuverantwoorde praktijken.

Kortom, papieren tape biedt een milieuvriendelijk en effectief alternatief voor traditionele plastic tapes. Het is een veelzijdige verpakkingsoplossing die helpt bij het beschermen van producten tijdens transport, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Met papieren tape kunnen bedrijven hun klanten laten zien dat ze zorg dragen voor het milieu, terwijl ze toch kunnen vertrouwen op een stevige en betrouwbare verpakkingsoplossing.

Kunnen wij je helpen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs

Contact opnemen

Stel een vraag

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur

+31 (0) 416 543 110

We zijn bereikbaar tussen 8.00u tot 17.30u

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij beantwoorden uw (verpakkings)vraag veelal dezelfde werkdag!

Bel ons: +31 (0) 416 543 110

Bereikbaar van 8.00u tot 17.30u

Ruime productvoorraad

Vele producten direct uit voorraad

Snelle leveringen

Gratis en snelle offerte

Deskundige advies

Grote kennis en ervaring

Dealer van: